Project is begonnen

Pop-Up Zingt Queen!

Op zondag 17 maart brengt Pop-Up Vocal Projects in ZIMIHC Zuilen twee toffe concerten als afsluiting van Pop-Up Zingt Queen! Na het succes van Pop-Up Zingt Musical in 2021 en Pop-Up Zingt Disney in 2022,
volgt in 2024 ons nieuwe project:
 

Pop-Up Zingt Queen!

 

Op zondag 17 maart staan we in ZIMIHC Zuilen met onze concerten om 15:00 en 17:00 uur

We zingen ongeveer 10 nummers van Queen, 4 of 5 stemmig met 30 zangers.

Het project staat onder leiding van muzikaal leider Ruben Smits
Aan regie wordt gewerkt door choireographer Panda van Proosdij
We krijgen muzikale ondersteuning tijdens de concerten van het combo (4 koppig orkest) van Christoph Mac-Carty

 Deelnemer over Pop-Up Zingt Musical!: 

Dankzij een goede, enthousiaste en professionele organisatie, konden wij als (minstens net zo enthousiaste) deelnemers een prachtige voorstelling neerzetten. Het was van het begin tot het eind genieten.


Grootste project ooit 

Met Pop-Up Zingt Musical en - Disney pakten wij groter uit dan ooit tevoren. Dat gaan we nog eens doen!
Het project is waarschijnlijk met 30 zangers, verdeeld over 4 á 5 stemgroepen (SSAB of SSATB). Er is ook ruimte voor solo's. Wij houden de stemverdeling bij en maken aan de hand daarvan een indeling. Dit project bestaat niet alleen uit zingen, maar ook uit bewegen en zelfs dansen! 

 

Pop-Up Vocal Projects
Net zoals de andere projecten van Pop-Up Vocal Projects, gaat dit project als volgt in z'n werk: je krijgt van tevoren bladmuziek en oefenbestanden opgestuurd. Wij vragen alle deelnemers deze te bestuderen. Hoe beter iedereen de noten van diens partij kent, hoe sneller we de diepgang in kunnen met de nummers en hoe mooier het eindresultaat! We repeteren een aantal dagen en voeren dan het repertoire uit. 
De repetities bestaan, naast het zingen van het repertoire, uit oefeningen en techniek omtrent samenzang, klank, ritme, dimensies en hoe je je lichaam het beste kan gebruiken tijdens het zingen. 


Deelnemer over Pop-Up Zingt Musical!:

Vroeger heb ik vaak aan productie-projecten meegedaan waarbij alles samenkwam: zang, dans, regie en productie. Dit had ik erg gemist, maar met dit Pop-Up Vocal Projects project kon ik mijn hart weer helemaal ophalen! Heerlijk om weer zo hard te werken aan een programma dat strak in elkaar steekt, met uitdagende nummers en ondersteunende regie/choreo. Het eindresultaat mocht er wezen en heeft zeker mijn verwachtingen waargemaakt. Ik heb ontzettend genoten van alles! Een echte aanrader.Corona

Dit hele project is onder voorbehoud van Corona en de landelijke maatregelen. 
Daarnaast kan het ook zo zijn dat we je vragen een test- of vaccinatiebewijs aan te leveren.