Deelnemers over Pop-Up Vocal Projects en zangprojecten:


Deelnemer over Pop-Up Zingt Musical!

Pittig maar superleuk om mee te doen! Wat je toch allemaal niet kan bereiken in korte tijd is verbazingwekkend. 'Het is eigenlijk onmogelijk maar we doen het toch' was het motto, haha. Goeie onderlinge sfeer, goed georganiseerd, leuke arrangementen, superfijne dirigent, superleuke choireografe en een tof combo. Volgende keer weer? JA!!!!!!Deelnemer over Pop-Up Vocal Projects

Ik heb inmiddels aan aardig wat projecten van Pop-up Vocal Projects meegedaan en iedere keer is het weer een feestje! De organisatie is top en hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ruben weet als dirigent altijd weer het beste uit de groep naar boven te halen en leert ons tijdens elke repetitie weer wat nieuws. Heel bijzonder om te zien wat de groepen bij ieder project weer voor elkaar krijgen! Het project Pop-Up zingt Musical was éxtra mooi om mee te maken. Ook hier spatte het enthousiasme van de organisatie er vanaf en dit nam de groep helemaal over. Zes dagen lang hebben we keihard met elkaar gewerkt en onze grenzen verlegd om op de laatste dag twee fantastische concerten neer te zetten; uit het hoofd en met choreografie. Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op alle projecten die ik met Pop-Up heb gedaan en kan niet wachten tot het volgende project weer begint!


Deelnemer over Pop-Up zingt Musical!

Eerder al eens een weekje met repetitor Ruben Smits mogen zingen, maar wilde dit project eigenlijk laten lopen. Toen ik dochterlief echter met het repetitiemateriaal bezig hoorde toch van gedachten veranderd, en gelukkig mocht ik nog instromen. Wat een goede beslissing! Want wat een perfecte organisatie. De ontvangen oefenbestanden en het referentiemateriaal in de vorm van ‘de originelen’ van de geprogrammeerde nummers maakten het instuderen optimaal mogelijk. Op de eerste repetitiedag bleek iedereen even enthousiast en dus zijn huiswerk ook inderdaad te hebben gedaan. Een verademing! Daarnaast is werken met Ruben Smits gewoon een feestje. Voeg daarbij de bijdrage van choireographer Panda van Proosdij (een force of nature!), en je hebt vijf intensieve repetitiedagen waarvan je doodmoe maar toch helemaal opgeladen en vol positieve energie thuis komt. Op ‘de dag’ van de concerten komt daar dan nog een tot de tanden voorbereid combo bij. En dan heb je alle ingrediënten voor een geweldige afsluiting in huis. Wat een fantastisch project. Chapeau, Pop-Up! Heel graag tot een volgende keer!!


Deelnemer over Pop-Up Zingt Musical!:

Pop-Up zingt Musical was een geweldig project. Om met zo veel diverse mensen van jong tot oud tot zo'n eindresultaat te komen is briljant. We hebben het met elkaar geflikt in 2 maanden tijd. 10 nummers uit het hoofd en choireography enz. Leiding, Ruben en Panda en workshop David van den Tempel en organisatie, Frederieke, Anneloes, Brian en Mark en de fantastische band o.l.v. Christoph Mac-Carty, waren hier zeker van invloed op. Maar ook de inzet, zelfstudie en discipline van het koor . In 6 repetities een dag lang, was dit het hoogst haalbare. Hoe je zomaar ineens met elkaar kunt samensmelten. Chapeau!