Eerdere projecten


Pentatonix Retreat 2021

Data

25, 26 en 27 juni 2021

  

Inhoud

De Pentatonix Retreat 2021 staat weer voor de deur! Voor de derde keer gaan we dit jaar weer op Pentatonix-kamp.

 

Tijdens de Pentatonix Retreat verblijven we samen in een sfeervolle groepsaccommodatie en werken we aan hun bijzondere covers en originele songs. Altijd al eens de muziek van Pentatonix willen zingen? Grijp je kans en meld je aan!

 

Locatie

Paasheuvelgroepsaccommodatie in Austerlitz

 

Inclusief overnachtingen en catering!

Muziekfilms

Data

27 september, 11 en 25 oktober 2020

   

Inhoud

Drie keer repeteren en aan het einde wordt het resultaat gefilmd. Dat is toch wat je wil! Tijdens dit concertproject zing je de mooiste nummers uit moderne muziekfilms, zoals The Greatest Showman, A Star Is Born, La La Land, Bohemian Rhapsody & Moulin Rouge!

 

Locatie

 

Domplein, Utrecht


Pentatonix Christmas 2019

Data

6, 7 en 8 december 2019

 

Inhoud

Het is weer tijd voor Pentatonix Christmas!

 

Zing zelf de kerstmuziek van 's werelds bekendste a-capella popgroep tijdens Pentatonix Christmas 2019! We verblijven en overnachten in het prachtige Fort aan de Klop (Utrecht). 's Avonds wordt een heerlijke winterse maaltijd geserveerd.

 


Pentatonix Retreat

Data

7, 8 en 9 juni 2019

  

Inhoud

Het is weer tijd voor Pentatonix! Na het overrompelende succes van de Pentatonix Retreat 2018 gaan we er ook dit jaar weer tegenaan!

 

Tijdens de Pentatonix Retreat verblijven we samen in een sfeervolle groepsaccommodatie en werken aan hun bijzondere covers en originele songs. Altijd al eens de muziek van Pentatonix willen zingen? Grijp je kans en meld je aan!

 

Locatie

Groepsaccommodatie Paasheuvelgroep Austerlitz.

 

Inclusief overnachtingen en catering!Zingen met dirigent-arrangeurs Tijs Krammer en Ruben Smits

Data 

2 en 3 februari 2019

 

Inhoud

Workshopweekend op het gebied van lichte muziek. We leerden de muziek van hun favoriete vocal groups kennen en ontdekten hun werkwijze en gedrevenheid. Uiteraard stonden ook hun eigen arrangementen op het programma. 

 

Het was mogelijk om één dag of allebei de dagen mee te doen. 

 

Het was heel erg voor herhaling vatbaar dus er zullen meer van deze workshopweekenden komen!Juni 2018: Pentatonix Retreat I

Wie kent ze niet. Een van de bekendste a capella zang groepen ter wereld. Genoeg lekkere muziek dus om een weekend mee te vullen. En volgend jaar nog 2 keer! 

 

"Dit jaar voor het eerst meegedaan aan Pentatonix-retreat na een tip van een koorlid. Aan de slag met een 4-tal mooie uitdagende Pentatonix nummers, leuke in-zing oefeningen en vooral veel zingen met elkaar. Genoten van Ruben die zeer enthousiast voor de groep staat en ik ben heel wat dirigentgebaren rijker. Kortom; veel geleerd, genoten en bovenal heerlijk gezongen. Ik kijk uit naar het volgende Pentatonix weekend."Oktober 2017: ABBA Retreat

Je een weekend lang laten onderdompelen in ABBA.Wie wil dat nou niet? Voor de dames die meededen aan de ABBA retreat was het een dream come true. 

 

"Wat is er leuker dan samen met anderen een heel weekend zingen?  Als zanger kun je niet genoeg krijgen van zingen. En het werd helemaal interessant toen dit weekend over ABBA-muziek ging, voor mij een geweldige popgroep uit mijn middelbare schooltijd. Ruben Smits, de dirigent dat weekend, had leuke en uitdagende arrangementen uitgezocht. In een accommodatie ergens in Brabant kwamen we samen, zangeressen met verschillende achtergronden, van diverse koren uit diverse delen van het land. Dit zorgde voor allerlei leuke ontmoetingen. 

Naast veel repeteren, hebben we ook gelachen, en nieuwe technieken en muzikale handigheidjes geleerd. 's Avonds hebben we natuurlijk ABBA- de film gekeken. Op zondag weer verder met repeteren, en in de middag een mini-concert voor familie en vrienden (natuurlijk met met schoenen plateauzolen, wijde pijpen broeken en rouches). Ik heb er zeer van genoten, zo'n weekend ondergedompeld zijn in muziek."Januari - mei 2017: Let's Sing Queen

In slechts 13 repetities zetten we een professionele zangproductie in elkaar, helemaal in het kader van de legendarische muziek van Queen! Een uitvoering met live band, fantastische solo's, typische Queen-harmonies

 

"Een van de leukste projecten waar ik aan heb meegedaan. De organisatie was goed geregeld en onder de deskundige leiding van Ruben Smits hebben we met elkaar echt iets neergezet waar ik trots op ben. Ik hoop dat we nog een keer zo'n project gaan doen. "