Pentatonix Retreat 2022


Tijdens dit geheel verzorgde zangproject repeteren we in één weekend drie á vier nummers van de wereldbekende a-capellagroep Pentatonix!

Het weekend vindt plaats in juni. Binnenkort volgt meer informatie!


Er is plek voor 30 zangers, verdeeld over sopraan, mezzo, alt, tenor en bas. De indeling wordt gemaakt op basis van de volgorde van aanmelding en de goede balans tussen de stemmen. Meld je dus snel aan, als je een plekje wil bemachtigen!


Aankomst is vrijdagavond na het eten. Dan beginnen we met kennismaken en repeteren. Zaterdag zullen we de hele dag repeteren en waarschijnlijk een wandeling maken. Zaterdagavond organiseren we een open podium!
Zondagochtend repeteren we nog om de laatste puntjes op de i te zetten en sluiten we af met een doorloop van alle nummers, welke gefilmd wordt. Na de lunch is het project afgelopen

 


Luister hier naar één van de resultaten van een weekend repeteren tijdens Pentatonix Christmas 2019.


Net zoals de andere projecten van Pop-Up Vocal Projects, gaat dit project als volgt in z'n werk: je krijgt van tevoren bladmuziek en oefenbestanden opgestuurd. Wij vragen alle deelnemers deze te bestuderen. Hoe beter iedereen de noten van diens partij kent, hoe sneller we de diepgang in kunnen met de nummers en hoe mooier het eindresultaat wordt! We repeteren het weekend en voeren dan het repertoire uit. Deze laatste doorloop zal gefilmd worden. 


De repetities bestaan, naast het zingen van het repertoire, uit oefeningen en techniek omtrent samenzang, klank, ritme, dimensies en hoe je je lichaam het beste kan gebruiken tijdens het zingen. 

 

De dirigent van dit project is Ruben Smits


Socials

Op onze Facebook en Instagram posten wij steeds meer informatie over dit project. 


Corona

Dit hele project is onder voorbehoud van Corona en de landelijke maatregelen. 
Daarnaast kan het ook zo zijn dat we je vragen een test- of vaccinatiebewijs aan te leveren.