Pentatonix Retreat 2021


Data                                                               

25, 26 en 27 juni 2021

 

Locatie                                                                                             

Paasheuvel-groepsaccommodatie in Austerlitz

 

Prijs

€249,00

 

Inhoud

Pentatonix Retreat 2021 staat weer voor de deur! Voor de derde keer gaan we dit jaar weer op Pentatonix-kamp.

 

Tijdens de Pentatonix Retreat repeteren we in één weekend drie of vier liedjes van de wereldbekende a-capellagroep Pentatonix. 

Het weekend begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag. Wij verzorgen, naast de repetities, samen met de locatie 2 overnachtingen, 2 keer avondeten, 2 keer ontbijt en 2 keer lunch. 

 

We zingen de Pentatonixliedjes come along, imagine en somebody that I used to know.

 

Aanmelden
Er is plek voor 20 zangers, verdeeld over sopraan, mezzo, alt en bas. De indeling wordt gemaakt op basis van de volgorde van aanmelding en de goede balans tussen de stemmen (in principe vijf zangers op elke stem). Meld je dus snel aan, als je een plekje wil bemachtigen!

 


Corona

Uiteraard is alles voor nu onder voorbehoud van de maatregelen en de veiligheid omtrent het coronavirus. Mocht het project om die reden niet doorgaan, krijg je je geld terug. Hou er rekening mee dat als (zelf)testen tegen die tijd de norm is in Nederland, wij ook gaan vragen aan de deelnemers dit te doen, zeker omdat het om overnachtingen gaat. Ook om deze reden maken we van dit project geen ‘openbaar’ evenement, maar exclusief voor eerdere deelnemers en hun kennissen. Doorsturen mag dus, maar wij gaan geen publiekelijke reclame maken ervoor.